Cartea III - "Calfele"

~ III. 03. Teoria Rasei Analoage ~

Într-o zi, toate popoarele creștine își vor încheia misiunea aici, pe Pământul aflat sub stăpânirea lui Lucifer (Apocalipsa 18:4). Treptat, locul acestora va fi luat de către Rasa Analoagă. În zilele noastre, ponderea dintre Rasa Analoagă și Rasa Umană este de 1:10. Rasa Analoagă crește în progresie aritmetică, însă, foarte curând, într-un viitor, această progresie va fi una Geometrică ...

Lumea Creștină, instituită de către Iisus imediat după Înviere, este formată din toți aceia care sunt botezați și care după ce se împărtășesc din Trupul și Sângele Său cu vrednicie, părăsesc această Lume Fizică, Mântuiți, adică Fii ai lui Dumnezeu, în Grădina din Cel de Al Treilea Cer. Având calitatea de Fiu a lui Dumnezeu, cel mântuit nu mai trece prin calvarul Reîncarnărilor. Cei Mântuiți, nu mai au ce căuta în Lumea Fizică. Ajunși în Al Treilea Cer, ei vor îmbrăca o haină nouă, după Judecata de Apoi, pentru ca să poată umbla în voie prin toate Cerurile.

Din păcate însă, acest lucru nu se întâmplă cu toți care se botează și se împărtășec, deoarece faptele lor nu reflectă credința în Iisus ... Ci dimpotrivă, uneori fapte comise de unii creștini, nu reflectă nimic creștin, ci o slujire a Diavolului, iar asta înseamnă pierderea Mântuirii ...

În Universul Material și cel Spiritual există două Principii de manifestare a Energiilor :

1. Energiile de tipul electro-magnetismului și cele de tip nuclear, specifice Universului Material.

2. Energiile Celor Nouă Vibrații Spirituale.

Despre primele două nu voi aminti mai nimic, pentru că ele sunt deja studiate cu prisosință, în Școlile Materialiste. Sunt energii care se supun celor Două Legi ale Dinamicii.

Cele Nouă Vibrații ale Energiilor Spirituale au ca Acțiune directă, Viața. Aceste energii includ și Legile Dinamicii, peste care guvernează Spiritul Tare al Creației (Archas), izvorât din Neant, la porunca lui Dumnezeu.

În literatura orientală vedică, aceste energii ale Vieții poartă numele de energii kundalini, expresie care apoi s-a încetățenit și în lumea Occidentului. Ei însă au enumerat doar șapte vibrații, pentru că a opta vibrație a fost perturbată de Satanel, iar cea de-a noua nu poate fi percepută, decât de către cei care vor fi Mântuiți.

Pentru că am abordat tema Rasei Analoage, voi începe cu a face o trecere succintă a deșeurilor care rezultă din manifestarea celor două tipuri de Energii Primordiale :

- energiile de tipul electro-magnetismului produc deșeuri amorfe, corozive sau remanente, cum sunt cele nucleare. Cu timpul, ele revin în circuitul natural al Regnului Mineral, fără a afecta fundamental (la nivel global) Viața.

- energiile spirituale fiind, de fapt, vibrații pe 9 frecvențe de bază, pot afecta chiar și spiritul vital, nu numai Viața, atunci când apar distorsiuni. Așa a fost și cazul Frecvenței Sotona, un dezacord la frecvența a opta, după numele creatorul ei, Satanel, care a fugit din Corul Celest Primordial, din jurul Tronului Divin. De atunci, avem doar opt frecvențe aflate în armonie cu Viața ; iar pentru că a Opta, a devenit Tăcerea, dincolo de aceasta, noi oamenii nu o mai putem percepe Cea de-a Noua, ce se aude doar în preajma Tronului lui Dumnezeu.

Omul Adam conține însă toate cele Nouă Vibrații Celeste, inclusiv pe Cea de a Opta, nealterată. Totuși, chiar dacă această vibrație rămâne în gena umană a urmașilor lui Adam, ea poate fi perturbată de frecvența Sotona, și în acest fel, omul rămâne oricând o pradă în fața tentațiilor oferite de către Legiunile lui Satanel. Frecvența Sotona produce și astăzi perturbări ale Vieții pe Pământ. Ea este cauza bolilor și durerilor pe Pământ.

După eșecul împreunării oamenilor cu Îngerii Veghetori (Oastea coruptă lui Semyaza-Lucifer) și ștergerea lor de pe Pământul purificat de Apele Potopului, Lucifer a revenit în Forță intr-o manieră Spirituală. Cu ajutorul dezacordului de frecvență, Satanel-Semyaza a "distilat" pe Pământ spiritele unei noi rase ; o Rasă Analoagă care se află într-o competiție, o "concurează" pe cea umană, chiar de A Doua Zi de la momentul apariției Creștinismului.

Denumirea sau termenul de "rasă analoagă" a apărut prima dată prin secolul XIX, în unele Loje Masonice ... Din motive de galanterie, nu voi aminti aici numele acestor societăți inițiatice și nici pe autorii ce au propus denumirea, pentru că ele încă mai funcționează chiar și în zilele noastre, iar unii cititori zeloși în a face descoperiri remarcabile, ar specula acest studiu pentru a da apă la moara teoriilor rasiste. Această Rasă despre care nu se mai vorbește, există așadar, alături de celelalte cinci rase apărute din rădăcina lui Adam (roșie, neagră, galbenă, semitică și albă). Așa cum o arată și numele, este vorba despre o rasă ce simulează actul creaționist divin.

Rasa Analoagă este compusă din sufletele umane creștinate, aflate însă, într-un proces de involuție spirituală ; acei oameni botezați creștini, care după moartea fizică nu au putut să locuiască în Împărăția lui Iisus ... pentru că au dovedit că o dată ce au ajuns în Cerul al Treilea, totuși prin gândul și faptele lor, nu puteau dovedi că au fost creștini. Crimele, jafurile, sperjurul, avariția, iată câteva exemple de vibrații negative care-i alungă pe creștini din preajma celor care au fost cinstiți, iubitori de Dumnezeu și de oameni. Acolo, acești creștini, nu-și mai au locul.

Acesta este o Cauză pentru care se poate declanșa Efectul renașterii, a revenirii pe Pământ, în trupuri posedate de Diavol, care să răspândească religia diavolului ; să corupă creștini surprinși de tentații, de frică, sau de dorințe abjecte. Aceste trupuri posedate de spirite înnegrite, sunt Rasa Analoagă. Biserica Tradițională Creștină prin Evanghelii, ne lămurește în primul rând că în Cer nu poate locui Cel Drept alături de Cel Nelegiuit.

Apoi că, după moarte ... există "un loc de așteptare", unde un an este ca o clipă, și o zi, ca o mie de ani ... până la Judecata de Apoi. În viziune creștină, așadar, nu avem reîncarnare și nici Rasă Analoagă ... decât Mântuiți și unii care mai așteaptă. Dacă însă ținem cont de Legile Cauzei și Efectului, cei care așteaptă, se reîncarnează ... adică urmează cum se spune, Avatarul.

Religiile principale ale lumii

Surse :
www.adherents.com www.census.gov www.cia.gov www.infoplease.com

Teosofia și doctrinele orientale susțin că sufletele oamenilor revin, potrivit avatarului reîncarnării (Legea Cauzei și Efectului), din nou, aici pe Pământ. Dacă Cel Mântuit nu mai are unde să evolueze în Planul Fizic, pentru simplul fapt că deja el este Mântuit, atunci Reîncarnarea este rezervată doar celui Rău ; adică celui Nemântuit.

Dacă lucrurile stau chiar așa, putem presupune că, Cele 7 Legi ale Lumii Vechi încă mai funcționează în paralel cu Lumea Creștină, că o mare parte din Umanitate este pierdută, pentru că nu L-a găsit pe Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu. Este trist să aflăm că două treimi din Umanitate încă au rămas sub incidența Legilor Universale, stabilite de Dumnezeu, la Facerea Lumilor ... adică într-o Lume Fizică uzurpată de Lucifer.

Societățile secrete susțin teoria unei Evoluții Spirituale a Umanității. Însă potrivit Legii Dualității și Polarității, trebuie să admitem că este posibil să avem și implicitul, adică reversul Evoluției ; așadar, o Involuție spirituală al Individului și în final, a Umanității ... Nemântuite.

Școala Solomonară aderă la ideea că omul, de la naștere și până la moarte, nu trece prin procese de Evoluție sau Involuție spirituală, ci mai degrabă printr-un proces de Ieșire din Ignoranță. Există momente de Dezmeticire în viața majorității oamenilor. Unii îi spun, Moment de Epigeneză, care-l determină pe individ să facă un pas către Dumnezeu.

Desigur, dacă are șansa ca viața să să fie suficient de lungă, pentru a avea timp să se dezmeticească, aș zice eu ... Dacă, totuși, există o Involuție Spirituală la indivizii care nu se Mântuie după moarte ... dacă aceștia revin prin efectul reîncarnării pe Pământ, atunci probabil avem și Rasă Analoagă.

Această Rasă ar explica existența clanurilor sau chiar mai mult, a unor populații predispuse la infracțiuni, crime, dorințe abjecte de îmbogățire fără scrupule ... Adică oameni care nu au nimic în comun cu Altruismul, Empatia și Filantropia, care ar fi, de fapt, pârghiile Evoluției Spirituale. Oameni la care degradarea spirituală va fi tot mai accentuată, până când acele populații ori vor domina Lumea, ori se vor stinge tocmai din cauza degradării ... Fiecare este liber să creadă ce dorește, dacă avem printre noi o Rasă Analoagă sau nu.


Cappadocia, Turcia
(38°39'30"N 34°51'13"E)

Cappadocia, Turcia
(38°39'30"N 34°51'13"E)

Cappadocia, Turcia
(38°39'30"N 34°51'13"E)